SCHADEHERSTEL

Voor schade, groot, klein, kunt u bij ons terecht voor reparatie. Wij herstellen uw auto volgens de vastgestelde kwaliteits- en veiligheidsnormen, zodat uw auto weer veilig de weg op gaat. Ook wanneer u een sterretje in uw ruit heeft, dan kunt u bij ons terecht. Voor alle andere schades zorgen wij niet alleen voor het herstel of het spuitwerk, maar ook het gehele proces er om heen. Zo nemen wij direct- vanaf de schademelding- alle administratieve werkzaamheden van u over. Hierdoor heeft u direct een duidelijke 'schadebegroting' in handen en een gedegen advies daar het gaat om de afwikkeling van verzekering. Tijdens de reparatieperiode van uw auto kunt u rekenen op vervangend vervoer. Indien u dit wenst, kunt u vragen naar de voorwaarden.

Ook voor het spuiten en geheel over spuiten van uw auto bent u bij de werkplaats van Autobedrijf Gert Kerkvliet aan het juiste adres. Ons vakkundig personeel staat klaar om iedere spuit klus tot een succes te brengen.

Soms adviseren verzekeraars u uw auto naar een door hen aangewezen schadebedrijf te brengen. U bepaalt echter zelf waar uw auto gerepareerd word dit kan dus ook bij Autobedrijf Gert Kerkvliet.

Wij zijn niet merkgericht, wij werken met alle merken!