AIRCO-CHECK

Bij de gratis airco check van Autobedrijf Gert Kerkvliet kunt controleren wij de airconditioning van uw auto op de onderstaande punten:

AIRCOSERVICE BEURT

Bij de airco-service-beurt van Autobedrijf Gert Kerkvliet wordt uw airco volledig nagekeken en het koudemiddel wordt vervangen. Voor dat de beurt gedaan wordt zal eerst een airco-check uitgevoerd worden. Punten van aandacht worden hierbij meteen gerepareerd. Uiteraard krijg u van ons vooraf een prijsopgave krijgen zodat u niet voor nare verassingen komt te staan.

Bij de airco-service-beurt krijgt Autobedrijf Gert Kerkvliet onder andere naar:

  • Uitstroom temperatuur
  • Visuele controle van airco-onderdelen
  • Controle op interieurfilter
  • Werking van de compressor
  • Visuele controle van airco-onderdelen

AIRCO GEZONDHEID

Bij het gebruiken van uw airco kunnen schimmels en bacteriën hechten aan de verdamper en de luchtkanalen van de auto. Micro organisme kunnen dan zorgen voor verkoudheid en geïrriteerde luchtwegen. Daarnaast kan het ook zorgen voor keelpijn en tranende ogen.

De oorzaak van deze bacterie-vorming zijn de ideale omstandigheden op de verdamper, deze wordt koud en vochtig (condensatie) bij een ingeschakelde airco. De combinatie van relatief warme lucht en de vochtige verdamper levert de ideale omstandigheden voor de ontwikkeling van bacteriën, algen en ander micro-organismen. Ook stof, stuifmeel, nicotine en andere mee gekomen stoffen met de aangezogen lucht vormen een goede bodem voor micro-organismen. Hierdoor ontwikkelen de organismen zich ook terwijl de auto niet gebruikt wordt.

Bij de airco behandeling zorgen wij ervoor dat de luchtkanalen van uw auto gereinigd worden. Het middel dat wij hiervoor gebruiken is niet schadelijk voor mens en hier en zorgt er voor dat al het vuil efficiënt verwijderd wordt.