APK KEURINGEN BIJ Autobedrijf Gert Kerkvliet

Zorg voor een periodieke APK-keuring

Verhoog uw veiligheid en die van uw medepassagiers met een jaarlijkse APK-keuring

De APK-keuring is sinds 1985 verplicht ingevoerd. Al vanaf dat moment is de veiligheid op zowel de Nederlandse als Europese wegen snel vooruit gegaan. Verhoog daarom ook uw veiligheid en die van uw medepassagiers door uw auto jaarlijks APK te laten keuren. Alle autobedrijven hebben de APK-keurmeester van RDW en voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring uit.

Wat houdt de APK keuring in?

Tijdens een jaarlijkse APK-keuring worden de essentiële onderdelen van uw auto gecontroleerd. Deze keuring is ingevoerd om de veiligheid voor uzelf en andere weggebruikers te verhogen. Bij ons bent u aan het juiste adres om alle belangrijke onderdelen van uw auto te laten controleren door ervaren experts:

  • Onze monteurs en APK-keurmeesters worden jaarlijks bijgeschoold.
  • Wij gebruiken testapparatuur van de hoogste kwaliteit.
  • De APK-keuring wordt uitgevoerd volgens de wettelijke eisen van RDW

APK en onderhoud

De APK-keuring is in Nederland in 1985 ingevoerd. In Nederland worden bij een APK-keuring relatief weinig auto's af- gekeurd. Dat komt omdat 71% van alle APK-keuringen tegelijk, en daardoor vaak kosteloos, met een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Eventuele mankementen worden dan meteen gerepareerd en hoeven niet meer tot afkeuring te leiden.